Spuma cu celula inchisa - AHP IzoTerm
  • Luni- Vineri 09:00 - 17:30
  • Sambata - 09:00 - 14:00
  • Hunedoara
  • Romania

Spuma cu celula inchisa - AHP IzoTerm

Densitate spuma cu celula inchisa: 32 – 36kg/m3

AHP IzoTerm este partener autorizat al Huntsman Building Solution si foloseste exclusiv spuma cu celula inchisa produsa de catre acesta. Produsul este folosit ca termoizolatie, bariera de vapori sau incetinitor in functie de grosimea aplicata.

Se poate aplica pe: beton si zidarie, lemn, placi de rigips si placi aglomerate de lemn, otel, metale.

Spuma cu celula inchisa produsa de Huntsman Building Solutions se poate considera o spuma PREMIUM si se diferentiaza de celelalte tipuri de spuma cu celula inchisa de piata deoarece:

Este o spuma de ultima generatie, (generatia a 4-a, aparuta in 2020 – vezi aici istoria spumei poliuretanice)

Are un continut de celule inchise de peste 90% si corespunde standardului celui mai inalt de spume poliuretanice cu celula inchisa si anume CCC4 ceea ce inseamna ca numarul de celule inchise pe care le contine acest tip de spuma este de peste 90% din continutul ei. – vezi aici clasificarea spumelor cu celule inchise.

Agentul de expandare este gaz HFO, care nu emana compusi volatili organici, indicele COV (emisie de substante periculoase) este A+, asta insemana ca este foarte sigura pentru spatiile de locuit, mai mult impactul asupra GWP (potentialul de incalzire globala) este aproape zero (=<5). – vezi aici tipurile de agenti de expandare.

Clasa de protectie la foc este un alt diferentiator, si anume clasa de foc E. Nu intretine arderea – Dati click aici pentru a vedea unul dintre testele de foc efectuate de catre noi.

De ce este important acest aspect? Spre exemplu: majoritatea incendiilor au la baza scurt-circuite, adica flama de intensitate scurta. In cazul unei spume de clasa F este suficient ca aceasta sa propage focul pe toata suprafata ei, lucru care nu se intampla in cazul unei spume de clasa E.

Permeabilitatea la vapori MU60 – nu permite vaporilor de apa sa treaca

Prin faptul ca nu permite vaporilor de apa sa treaca, aplicata in grosimi corespunzatoare poate actiona ca si o hidroizolatie (exceptand zonele cu umiditate excesiva sau picatura de apa directa)

In cazul Soclurilor si Pardoselilor datorita permeabilitatii la vapori, spuma poliuretanica cu celula inchisa (CCC4) prezinta rezistenta impotriva transferului de vapori, asadar poate actiona ca si o hidroizolatie (exceptand zonele cu umiditate excesiva sau picatura de apa directa), iar in cazul Pardoselilor este ideala in combinatie cu sistemul de incalzire in pardoseala.

Avand un continut de peste 90% celule inchise CCC4 aplicata pe structuri de zidarie si beton, va rigidiza si consolida structura constructiei

Ideala in cazul renovarii imobilelor cu structura veche.

Poate fi folosita cu succes in siteme de termoizolatie exterioara, izolatia cu spuma poliuretanica cu celula inchisa (CCC4) se preteaza foarte bine in acest caz, fiind suficienta o grosime de 3-5 cm celula inchisa (CCC4) pentru a echivala polistirenul extrudat de 10cm

Este sensibila la razele directe UV / Soare, in cazul aplicatiilor exterioare se impune a fi acoperita (in general prin sisteme de fatade ventilate, placare sau tencuire)

Nu isi modifica conductibilitatea termica “Lambda λ” dupa imbatranire (conform declaratiei de performanta)

Este unicul material izolator, care daca este aplicat in grosimi corespunzatoare ofera protectie impotriva condensului si mucegaiului, chiar si fara folie anti-condens.

Spuma produsa de Hunstman Buidling Solutions este tratata astfel incat nu prezinta valoare nutritiva pentru bacterii, insecte sau rozatoare si deoarece nu permite patrunderea aerului nici nu ii incurajeaza sa foloseasca spuma ca si cuib, spre deosebire de celelalte materiale izolante din fibre.Datorita proprietatilor sale deosebite de etansare, spuma poliuretanica nu permite alergenilor sau altor substante din exteriorul casei sa patrunda la interior deasemenea datorita proprietatilor sale deosebite de etansare, spuma poliuretanica nu permite alergenilor sau altor substante din exteriorul casei sa patrunda la interior.

Producatorul ofera un certificat de garantie de 25 de ani pentru aplicatii prin AHP IzoTerm.

Descarca de aici declaratia de performanta a spumei poliuretanice cu celula inchisa de la Huntsman Building Solutions.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca sunteti multumit de acesta. View more
Accepta