• Luni- Vineri 09:00 - 17:30
  • Sambata - 09:00 - 14:00
  • Hunedoara
  • Romania

Spuma cu celula deschisa - AHP IzoTerm

Densitate spuma cu celula deschisa: 8 – 12 kg/m3 

AHP IzoTerm este partener autorizat al Huntsman Building Solution si foloseste exclusiv spuma cu celula deschisa produsa de catre acesta.

Produsul este pentru utilizare ca sistem de termoizolatie, fonoizolatie si bariera de aer la: acoperisuri, cavitati in pereti, ansambluri de pardoseli, ansambluri de tavane, mansarde (ventilate si neventilate), spatii inguste (ventilate si neventilate)

Se poate aplica pe: beton si zidarie, lemn, placi de rigips si placi aglomerate de lemn, otel, membrane.

Spuma cu celula deschisa produsa de Huntsman Building Solutions se poate considera o spuma PREMIUM si se diferentiaza de celelalte tipuri de spuma cu celula deschisa de piata deoarece:

Este o spuma de ultima generatie, (generatia a 4-a, aparuta in 2020 – vezi aici istoria spumei poliuretanice)

Agentul de expandare este APA, in acest caz discutam de cea mai “ecologica” spuma posibila, este foarte sigura pentru spatiile de locuit si mai mult nu are impact asupra ODP (potentialul de epuizare a ozonului) si nici asupra GWP (potentialul de incalzire globala). – vezi aici tipurile de agenti de expandare.

Clasa de protectie la foc este un alt diferentiator, si anume clasa de foc E. Nu intretine arderea – Dati click aici pentru a vedea unul dintre testele de foc efectuate de catre noi.

De ce este important acest aspect? Spre exemplu: majoritatea incendiilor au la baza scurt-circuite, adica flama de intensitate scurta. In cazul unei spume de clasa F este suficient ca aceasta sa propage focul pe toata suprafata ei, lucru care nu se intampla in cazul unei spume de clasa E.

Permeabilitatea la vapori MU2 – MU3 (permite vaporilor de apa sa treaca si nu ii retine)

Prin faptul ca este permeabila la vapori si nu ii retine, aceasta va lasa materialul de substrat sa respire vapori, din acest motiv  este IDEALA pentru aplicatiile pe LEMN intrucat acesta nu se va “sufoca” si nu va prezenta risc de deterioarare in timp in acelasi timp. Are un grad de flexibilitate de aproximativ 15 %, din acest motiv  este IDEALA pentru aplicatiile pe LEMN intrucat flexibila aceasta nu va fisura in timp la miscarile lemnului, si implicit nu va duce la creerea de punti termice (pierdere de temepratura).

Datorita formulei sale speciale se poate aplica de temperaturi de minus 15 grade Celsius

Emisie de substante periculoase A+, nu emana compusi volatili organici, este sigura pentru spatiile de locuit.

Nu isi modifica conductibilitatea termica “Lambda λ” dupa imbatranire (conform declaratiei de performanta)

Este unicul material izolator, care daca este aplicat in grosimi corespunzatoare ofera protectie impotriva condensului si mucegaiului, chiar si fara folie anti-condens.

Spuma produsa de Hunstman Buidling Solutions este tratata astfel incat nu prezinta valoare nutritiva pentru bacterii, insecte sau rozatoare si deoarece nu permite patrunderea aerului nici nu ii incurajeaza sa foloseasca spuma ca si cuib, spre deosebire de celelalte materiale izolante din fibre.Datorita proprietatilor sale deosebite de etansare, spuma poliuretanica nu permite alergenilor sau altor substante din exteriorul casei sa patrunda la interior deasemenea datorita proprietatilor sale deosebite de etansare, spuma poliuretanica nu permite alergenilor sau altor substante din exteriorul casei sa patrunda la interior.

De la 15 cm grosime este un excelent izolator fonic

Producatorul ofera un certificat de garantie de 25 de ani pentru aplicatii prin AHP IzoTerm.

Descarca de aici declaratia de performanta a spumei poliuretanice cu celula deschisa de la Huntsman Building Solutions.

 

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca sunteti multumit de acesta. View more
Accepta