Despre noi - AHP IzoTerm
  • Luni- Vineri 09:00 - 17:30
  • Sambata - 09:00 - 14:00
  • Hunedoara
  • Romania

Despre noi - AHP IzoTerm

Confortul unui camin este misiunea noastra, astfel incat misiunea dumneavostra ramane aceea de a-l umple de iubire astfel incat “acasa” sa fie acel loc linistit si cald unde uitam de grijle cotidiene.

Suntem o societate comerciala cu capital integral romanesc, cu sediul in Hunedoara, ce are ca obiect de activitate executia de hidroizolatiiizolatii termice si fonice destinate suprafetelor interioare si exterioare ale constructiilor civile si industriale. De-a lungul timpului am prestat lucrari de izolatii pe tot teritoriul tarii si  suntem mandri sa spunem ca avem 100% clienti multumiti.

Consultantii nostri specializati au de fiecare data multa rabdare, pun mare pret pe dorintele, nevoile si obiectivele dumneavostra si au grija in acelasi timp sa va ofere solutia optima si de cea mai buna calitate.

Fie ca vorbim despre o mansarda, planseu, fundatie, soclu, terasa, beci, pereti interior sau exteriori din lemn, BCA, caramida sau beton, o hala sau un container, avem solutia potrivita si eficienta: #IzolatiaViitorului.

Utilizam spuma poliuretanica (cu celula inchisa si celula deschisa) si / sau poliuree, folosind DOAR produse si tehnologii de top, garantate de catre producatori de renume international, astfel incat rezultatul final al proiectului dumneavostra sa depaseasca asteptarile.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca sunteti multumit de acesta. View more
Accepta